طریقه بسته بندی لوستر
بسته بندی لوستر هنگام اسباب کشی، یکی ازموارد مهم در هنگام جابه جایی است. در صورت رعایت نکردن اصول بسته بندی صحیح لوستر خسارت جبران ناپذیری را متحمل خواهید شد. لوستر یکی از وسایل تزئینی و زیبا است که امروزه قیمت گرانی پیدا کرده است. در نتیجه جزو وسایلیست که اکثر مردم در هنگام اسباب کشی روی خطر ضرب خوردگی آن حساس هستند. بنابراین در بسته بندی اثاثیه منزل برای بسته بندی لوستر هنگام اسباب کشی نیاز به توجه بیشتری می باشد.
چالش بر انگیزترین کار در بسته بندی لوستر و جابه جایی آن، وجود لامپ های ظریف و بسیار شکننده میباشد. بنابراین در هنگام جابه جایی باید به درستی از این گونه لامپ ها محافظت شود.
از طرفی دیگر برای بسته بندی صحیح لوستر نیاز به تهیه ابزار مناسب نیز امری مهم است. که آنها را در زیر به شما معرفی خواهیم نمود. و سپس قدم های صحیح و اصولی برای بسته بندی، جهت جلوگیری ازآسیب دیدن لوستر را بررسی خواهیم نمود. مقاله فوق را با دقت بخوانید و مراحل بسته بندی زیر را دنبال کنید، تا بتوانید بهترین روش بسته بندی لوستر را برای جابه جایی یاد بگیرید.
لوازم مورد نیاز برای بسته بندی لوستر
برای بسته بندی لوستر و نحوه صحیح جابه جایی آن نیاز است، تا قبل از هرکاری ابزار مورد نیاز برای این کار را مهیا کنیم. مواردی که شما برای بسته بندی لوستر در هنگام اسباب کشی نیاز دارید به قرار زیر است:
- تهیه یک کارتن اسباب کشی یا جعبه محکم برای جابه جایی لوستر
- تهیه 2 کارتن اضافی – یک کارتن متوسط برای وسایل و اجزایی لوستر که قابل جدا شدن هستند. و یک کارتن کوچک برای لامپ ها
- کاعذ بسته بندی – روزنامه
- بابل رپ
- روکش مبل یا پتوی مسافرتی
- فوم – پلاستیک حبابی
- چسب بسته بندی
- طناب
- چند کیسه پلاستیکی با قابلیت بسته شدن
- پیچ گوشتی و انبر دست
- نردبان
- شخصی دیگری جهت کمک به شما
استفاده از خدمات اتوبار تهران برای بسته بندی لوستر
شما میتوانید بدون آن که نیاز باشد خود را درگیر بسته بندی لوستر کنید، با خیال آسوده این کار را به خدمات اتوبار، که در این امر متخصص هستند بسپارید. باربری جابه جا بار با بیش از چندین سال سابقه و با استفاده از کارگران متخصص تمامی امور مربوط به بسته بندی لوازم منزل را برای شما عزیزان انجام میدهد. کافیست با شماره 1777 تماس بگیرید.
شماره تماس باربری جهت بسته بندی لوستر
نحوه برداشتن لوستر از سقف
یکی از موارد مهم قبل از بسته بندی لوستر این است که که چگونه لوستر خود را از روی سقف برداریم تا کمترین آسیب راببینید.
مراحل بسته بندی لوستر برای اسباب کشی
گام اول : قبل از اینکه بخواهید به سراغ لوستر خود بروید، به سراغ جعبه فیوز اصلی بروید و برق اتاقی که لوستر در آن قرار دارد را قطع نمایید.
ازین مرحله صرف نظر نکنید! متاسفانه خطر برق گرفتگی در هنگام جدا کردن لوستر بسیار زیاد است.
گام دوم : نردبان را زیر لوستر قرار دهید و بالا روید. تا به پایه لوستر نزدیک شوید. حال باید چراغ برق را از شبکه برق جدا نمایید. اگر مطمئن نیستید که این کار را چطور باید انجام دهید، بهتر است با یک فرد خبره مشورت کنید. برای راهنمایی میتوانید به فروشگاهی که از آن خرید کرده اید تماس بگیرید، یا با یک نفر متخصص الکترونیک و برق صحبت کنید تا این کار را برای شما انجام دهند.
باربری جابه جا بار در این راستا به شما مشاوره رایگان میدهد.
گام سوم: از کسی که به شما کمک میکند، بخواهید در این مرحله لوستر را گرفته و شما را پشتیبانی کند. زیرا در این حالت به خاطر وزن لوستر در هنگام آویز شدن، به سیم هایش، ممکن است ناگهان از سیم جدا شود.
گام چهارم : ابتدا لوستر را از حالت قلاب خودش در بیاورید و ان را شل کنید. سپس با استفاده از یک پیچ گوشتی سیم های داخل سقف را بیرون بیاورید.
گام پنجم: لوستر آزاد شده را پایین آورده و به کمک دوست خود آن را به آرامی بر روی زمین بگذارید.
نحوه جدا کردن اجزای لوستر
بستن سیم و کابل های لوستر
گام ششم: همه سیم ها و کابل های لوستر را جمع کنید. سیم ها را به صورت منظم به هم بپیچید و از سیم یا نوار برای ثابت نگه داشتن آنها استفاده نمایید. کابل های آویز به راحتی ایمنی را تحت شعاع خود قرار میدهند.
بسته بندی لامپ
گام هفتم: لامپ ها را یکی یکی جدا کنید. در صورتیکه جعبه اصلی لامپ ها را نگه داشته اید از آنها برای بسته بندی لامپ های خود استفاده نمایید. اگر جعبه اصلی لامپ ها را ندارید، هر کدام از لامپ ها را با استفاده پلاستیک های حبابب بپیچانید. و ان ها را در داخل کارتن بچینید. بین لامپ ها از مقواهای کوچک به عنوان جدا کننده استفاده نمایید.
جدا کردن اجزای لوستر
گام هشتم: از یک پیچ گوشتی برای جدا کردن قطعات جدا شونده استفاده کنید- هر اجزایی که قابلیت جدا شدن را دارد را جدا نمایید. مانند، زنجیرها، کریستال ها و موارد تزئینی
فیلم گرفتن از مراحل جدا کردن وسایل لوستر
گام نهم: قطعات متحرک ممکن است توسط سیم قلاب یا یک پیچ به بدنه اصلی لوستر وصل شده باشند. لذا به خوبی به خاطر خود بسپارید که چگونه آنها به یکدیگر وصل شده اند.
بهتر است در حین جدا کردن اجزای لوستر از مراحل فوق فیلم بگیرید تا در هنگام اسمبل کردن بتوانید از آن استفاده نمایید.
تمامی قسمت های قابل جدا شدن را با دقت بردارید و سپس آنها را به صورت جداگانه با استفاده از روزنامه بپیچانید(برای اجزایی که شکنندگی کمتری دارند). برای اجزای با شکنندگی بیشتر از پلاستیک ها ی حباب دار یا بابل رپ استفاده نمایید.
قرار دادن اجزای لوستر در کارتن
گام دهم : هر جزء لوستر که جدا کردهاید را در کارتن لوازم جانبی لوستر قرار دهید. عناصر اتصال دهنده کوچکتر مثل پیچ، مهره، قلاب و … باید برای نگه داری ایمن در کیسه هایی که قابلیت فیکس و بسته شدن دارند، قرار بگیرند.
نحوه بسته بندی لوستر برای اسباب کشی
گام یازدهم: در این مرحله برای اجزای حساس لوستر که امکان ضرب خوردگی بیشتری را دارند یک جعبه تهیه نمایید(یا یک کارتن 5 یا 7 لایه). بهتر است این کارتن یا جعبه متناسب با وسایل روشنایی به اندازه کافی بزرگ باشد.
قسمت زیرین جعبه را با نوار و تکه های کارتنی محکم کنید تا مقاومت جعبه بالاتر رود و در هنگام حمل از شکستن وسایل جلوگیری شود.
بهتر است جعبه شما از هر طرف به اندازه چند اینچ بزرگتر باشد. این بخاطر این است که بتوان برای محافظت از وسایل فوق العاده ظریف و حساس در اطراف آنها اکاسیف و یا ورق های حباب دار را قرار داد. شما میتوانید حتی برای این کار از پتو یا روکش های مبلی استفاده نمایید.
ز
لوستر کریستالی برای جابه جایی چگونه باید بسته بندی شود؟
گام دوازدهم: برای بسته بندی لوستر کریستالی دقت بیشتری باید نمود. باید بسته بندی به گونه ای اتفاق بیفتد که کریستال های شما در هنگام اسباب کشی کمترین برخورد را داشته باشند.
زیرا برخورد آنها به یکدیگر منجر به آن میشود که در سطوح کریستال خراشدیگی ایجاد شود، و حتی ممکن است بشکنند.
هر کریستال لوستر را به صورت جداگانه با فوم نازک بپیچانید، و روی آن را چسب بزنید تا فوم محکم شود.
گام سیزدهم: با اتفاق شخصی که به شما کمک میکند، لوستر را به صورت عمودی و قائم در جعبه یا کارتن بسته بندی قرار دهید. این کار را به آرامی و با احتیاط انجام دهید. پس از گذاشتن لوستر داخل جعبه از آکاسیف (یونیلیت- فوم) استفاده نمایید. البته برای این کار میتوانید از تکه های روزنامه مچاله شده برای پر کردن فضای خالی داخل جعبه لوستر نیز استفاده نمایید.
نکته مهم: مطمئن شوید که لوستر شما در داخل جعبه حرکت نمیکند. در غیر اینصورت احتمال ضرب خوردگی لوستر بسیار زیاد است.
گام چهاردهم: بعد از مرحله 13 باید مطمئن شوید که لوستر شما در هنگام جابه جایی تکان نمیخورد. برای این کار جعبه را با احتیاط بلند کرده و به آرامی تکان دهید. اگر احساس کردید چیزی در داخل جعبه تکان نمیخورد کار خود را به درستی انجام داده اید. در غیر اینصورت از تکه های فوم بیشتر یا همان اکاسیف استفاده نمایید.
این مرحله بسیار مهم است با دقت و حوصله این کار را انجام دهید.
گام پانزدهم: یک پتو یا ورق بابل رپ را در قسمت بالای لوستر بسته بندی شده قرار دهید. این کار جهت محافظت از اخرین لایه بسته بندی شما میباشد.
در این مرحله کار بسته بندی لوستر شما برای حمل و نقل به پایان میرسد.
گام شانزدهم: درهای جعبه یا کارتن لوستر را ببنید و با استفاده از نوار چسب یا طناب محکم کنید.
گام آخر: روی جعبه لوازم جانبی و خود لوستر برچسب بزنید و نامشان را بنویسید. تا با احتیاط بیشتری آنها را حمل نمایید.
مشاوره رایگان برای بسته بندی لوستر
در این مقاله با نحوه بسته بندی لوستر به صورت اصولی آشنا شدید. اگر برای بسته بندی وسایل خود نیاز به راهنمای اسباب کشی دارید، میتوانید با کارشناسان ما در باربری جابه جا بار تماس بگیرید، و به وصرت رایگان مشاوره انجام دهید. باربری جابه جا بار تمامی خدمات بسته بندی وسایل برای منزل و ادارت را انجام میدهد.