ترفند های اسباب کشی را دانستن باعث میشود روند اسباب کشی شما سرعت بخشیده شود و همه کارهای بسته بندی اثاثیه منزل آسان تر پیش رود. اسباب کشی شاید کار جالب و آسانی نباشد و بسیاری از افراد آن را خسته کننده بدانند، اما اگر آن را با برنامه ریزی انجام دهید و از ترفند های اسباب کشی آگاه باشید و به تقسیم بندی زمان و تفکیک کارها بپردازید، از تداخل کارها جلوگیری کرده و از این کار کسل کننده نیز لذت خواهید برد.
شماره تماس جهت بسته بندی اثاثیه در تهران :
فهرست
ترفند های اسباب کشی و بسته بندی اثاثیه
مهم نیست که اسبابکشی سخت هست یا نه. مهم این است که خیلی از ما و اطرافیان مان باید سالانه یا حداقل چند سالی یک بار، این کار را انجام دهیم. روزهای تابستان برای بیشتر خانوادهها روزهای جا به جایی و اثاث کشی به خانه جدید است. با این ترفند های اسباب کشی جالب میتوانید بدون کابوس، راحتتر اسبابکشی کنید!
از کجا و چطور بستهبندی را شروع کنیم ؟
اولین قدم در ترفند های اسباب کشی و بسته بندی اثاثیه این هست که بدانید کی و چونه کار خود را شروع کنید، اسبابکشی همیشه سخت است و با این همه کار که روی سرمان ریخته، معلوم نیست از کجا باید شروع کنیم. پس اولین قدم، دستهبندی و نظم دادن به همه لوازم است.
کارتن های اثاث کشی
ابتدا باید برای خودتان مشخص کنید که چه مقدار قصد دارید برای خرید کارتن هزینه کنید ؟
آیا به کارتنهای بازیافتی هم قانع هستید؟
کارتن اثاث کشی را در چه سایزی انتخاب میکنید؟
بزرگ که همه چیز در آن جابشود یا کوچک و قابل اطمینان؟
اگر کارتن بیش از حد بزرگ باشد، جابجایی آن بصورت ایمن خیلی سخت میشود. حتی ممکن است بخاطر وزن زیاد پاره شود. در آخر باید ببینید چه تعداد کارتن لازم داریم.
لوازم ضروری اثاث کشی چیست؟
برای تجربه یک اثاثکشی بیخطر و سریع، یک سری چیزها و لوازم بسته بندی نیاز دارید. کارتن محکم و مناسب به تعداد کافی و در سایزهای مختلف، نوار چسب بزرگ برای محکم کردن کارتنها و بستن کارتنهای پرشده، کاتر و قیچی، روزنامه باطله، ماژیک و برچسب برای علامت زدن روی کارتنها، پلاستیک حبابدار
چیدن اثاث در کامیون اتوبار
وقتی همه اثاث را جمع و بسته بندی کردید و کامیون حمل بار را نیز رزرو کردید، باید برنامهریزی کنید که چطور کارتنها داخل کامیون گذاشتهشود تا چیزی آسیبنبیند. این مرحله نیز یکی از ترفند های اسباب کشی محسوب میشود.
بستهبندی لوازم اصلی منزل
لوازم منزل مخصوصا تکه های بزرگش هم سنگین است و هم گاهی نیاز به بازکردن و جداکردن قطعات دارد. خیلی از اتوبار های تهران بسته بندی اثاثیه را انجام نمیدهند و کل روند بسته بندی بر عهده خودتان میباشد ، بنابراین بهتر است آموزش های لازم را در رابطه با ترفند های اسباب کشی دیده باشید و یا اینکه از خدمات بسته بندی اثاثیه باربری جابه جا بار – 1777 – استفاده کنید.
بستهبندی لوازم برقی و الکترونیکی به چه صورت است؟
اگرچه بازکردن قطعات جانبی و بستهبندی این لوازم آسانتر از گروه قبلی است، اما بسته بندی درست آنها نیاز به کمی مهارت دارد. بهتر است سیمها و کابلها و قطعات را درست برچسببزنید و بستهبندیکنید،تا هیچ قطعهای گم نمیشود و بعدا دوباره براحتی میتوانید وسیله برقی را سرهم کنید.
بستهبندی ظروف شکستنی به چه صورت باشد ؟
برای این کار حتما لایهای از توپهای روزنامه مچالهشده کف کارتن بگذارید و بعد از چیدن ظرفها دوباره روی آنها هم همینکار را تکرارکنید. یادتان باشد ظروف تخت را بصورت افقی کف کارتن نچینید. آنها را روی لبهشان بگذارید. چون در حالت افقی دستاندازهای توی راه باعث شکستنشان میشود. تکتک ظروف را جداگانه لای روزنامه یا نایلون حبابدار بپیچید و حتما روی کارتن بنویسید «شکستنی» و محتویات هرکارتن را لیستکنید و کارتنها را شمارهگذاری کنید تا بعدا برای پیداکردن هرچیز به دردسر نیفتید.
کارتن لوازم ضروری
برای چندشب آخر اقامت در خانه فعلی و چند شب اول رفتن به خانهجدید که لوازمتان بسته بندی شده و زندگی سخت میشود، یک سری لوازم ضروری دمدستی را که میدانید در این چندروز لازمتان میشود داخل یک کارتن بگذارید تا در این مواقع بتوانید از آن استفادهکنید.
چیزهایی مثل یکی دوتا بشقاب و قاشق، لیوان، تنقلات، دستمالکاغذی، چراغقوه، ابزار سفری جمعوجور، چاقو، کبریت، شامپو، صابون، یک دست لباس تمیز، مدارک مهم و موردنیاز، فلاسک چای، کیت کمکهای اولیه و اینجور چیزها.
مسیر را خالی کنید
این یکی شاید خیلی واضح باشد و بگویید گفتن ندارد. اما اگر یادتان رفته باشد و توی راهرو و مسیر جابجایی، مخصوصا در مواقع شلوغ مثل اسباب کشی، جعبه ای چیزی جامانده باشد می تواند خطرناک باشد. بارها برایمان پیش آمده که برای اینکه جلوی خودمان را بگیریم و با مانعی برخورد نکنیم چه کارهای محیرالعقولی کرده ایم. حالا فکرکنید در آن موقعیت قراربگیرید و دو دستی یک سر کاناپه را هم چسبیده باشیم.
فشار درست وارد کنید
هرگز وقت را فدای سرعت عمل نکنید. در واقع بهتر است این طور بگوییم که مواظب باشید برای اینکه فورا سر یک چیزی را بگیرید بدنتان را در موقعیتی قرارندهید که آسیب ببیند. برای بلندکردن وسایل سنگین بنشینید و دستهایتان را خوب جاگیرکنید. سعی کنید حتما فشار را به پاها منتقل کنید و نه کمر. در ضمن اگر دستکش کار داشته باشید هم جلوی خیلی از آسیب های احتمالی را می توانید بگیرید.
از وسایل تان محافظت کنید
اگر حتی یک درصد هم احتمال آسیب دیدن و خط و خش افتادن و شکستن وسایل خانه را در هنگام جابجایی می دهید حتما از پارچه و ملحفه برای ضدضربه کردن وسایل استفاده کنید.
چک کردن نهایی را فراموش نکنید
بعد از تمام شدن کارتان، کمی استراحت کنید. بعد از آن گشت دیگری در خانه بزنید تا اطمینان خاطر پیدا کنید که چیزی جانمانده باشد. گاهی مرور و نگاهی دوباره، نکات مهمی را به یادتان خواهد آورد. اگر چیزی را پیدا کردید آن را درون یک جعبه قرار داده و با برچسب بر روی آن یادداشت نمایید.
اطمینان خاطر پیدا کنید که بر روی تمامی جعبه ها نوشته ای وجود داشته باشد. لیست خود را دوباره چک نمایید.
به حرفه ای های این کار هم فکرکنید
گاهی واقعا لازم است از یک یا دو نفر که متخصص جابجایی هستند برای این کار کمک بگیرید. گاهی شرایط می تواند بدلیل اثاث زیاد و یا سنگینی وسیله سخت باشد مثل جابجا کردن یخچال یا ماشین لباسشویی. این جور وقت ها کمک گرفتن از یک متخصص و کمی هزینه کردن جایگزین زمان بیشتر صرف کردن و آسیب زدن به سلامتی تان می شود.